Lota Bilvård AB

Omdömen:

Klas H.

Lota Bilvård har fungerat bra som däckhotell under ett par år. Men i dag visade dom sin totala inkompetens både med sin yrkesutövning och med sitt katastrofala bemötande av mig som kund.
Min Tesla Model S Plaid fick punktering på ett vinterdäck efter skiftet hos Lota. Jag lät dem laga den, men dagen efter var däcket platt igen. Vid en kontroll på en annan däckfirma fick jag veta att lagningen var gjord utifrån vilket en professionell däckfirma inte gör nuförtiden, annat än provisoriskt för kort tid. Om man ändå gör det så ska man åtminstone informera kunden om detta!
Och att göra det på en bil med över 1000 hästkrafter är ju ren galenskap, det att sätta mig i en dödsfälla!
Dom hade dessutom misslyckats med lagningen vilket ledde till att däcket fick ett hål till och corden blev skadad. Således ska däcket som kostar nästan 6000 kr kasseras då det inte längre kan ansers vara trafiksäkert.
Efter kontakt med Lota godtog dom först att dom skulle stå för ett däck, jag själv skulle ta däcket till en annan firma för montering. Men några timmar senare blir jag uppringd och får veta att dom ändrat sig. Dom anser att dom ”inte gjort något fel”. Min fråga blev då: hur kan du säga att ni inte gjort något fel när däcket var platt 1 dygn efter ”lagningen”. Svar: det kan ha varit ett hål till.
Men kärnfrågan är trots allt:
1 Utsideslagningar av däck görs inte som en permanent lösning av seriösa firmor. Lota skröt dessutom över att dom hade gjort den här sortens lagningar i 20 år!
2 Lota misslyckades med den oseriösa lagningen, däckets cord skadades därför, dvs dom var utan tvekan vållande till att däcket nu måste kasseras.

Jag sätter aldrig min fot där mer och uppmanar alla som läser detta att göra likadant. Dom bryr sig uppenbarligen mer om att tjäna pengar än sina egna kunders liv med den inställning dom visade mig i dag.

Sök efter passande däck till din bil genom att fylla i ditt registreringsnummer:

021-81 11 71

Är detta din däckfirma?

Komplettera med mer information om ditt företag, bilder och länk till er hemsida.

Läs mer genom att klicka här!

Sök efter passande däck till din bil via regnummer:

Andra däckfirmor i närheten

Logga in

Registrera dig

Nollställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarnamn eller din Epost-adress, så kommer du att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via din Epost.