Välkommen till Däckfirma.se! Vi är en webbplats som samlar information om alla däckföretag i Sverige. Vår målsättning är att ge dig en omfattande översikt över däckföretagen i landet så att du kan hitta ett företag som passar just dig och dina behov.

Vår historia

Däckfirma.se grundades under 2020 med visionen att skapa en enkel och användarvänlig plattform för att hitta information om däckföretag i Sverige. Vi har arbetat hårt för att samla in och presentera relevant information på ett lättillgängligt sätt.

Våra tjänster

Vi erbjuder en sökfunktion som gör det enkelt att hitta däckföretag i Sverige. Genom vår webbplats kan du snabbt hitta information om företagets placering, öppettider, sortiment och kundomdömen. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster och lägga till fler funktioner för att göra det enklare för dig att hitta det däckföretag som passar dina behov.

Vårt team

Vårt team består av erfarna och kunniga personer som brinner för att göra det enklare för dig att hitta information om däckföretag i Sverige. Vi strävar efter att erbjuda högsta möjliga kvalitet och service till våra användare.

Våra värderingar

Vi tror på öppenhet, integritet och tillförlitlighet. Vi strävar efter att ge våra användare tillgång till korrekt och uppdaterad information om däckföretag i Sverige, så att de kan ta välgrundade beslut.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller kommentarer om vår webbplats eller dess tjänster, är du välkommen att kontakta oss genom att klicka här. Vi ser fram emot att höra från dig!

Däckfirma.se drivs utav företaget:

Lucius AB
Org. nr: 559087-8038
Postadress: Almedalsvägen 147, 439 63 FRILLESÅS

Logga in

Registrera dig

Nollställ lösenord

Vänligen fyll i ditt användarnamn eller din Epost-adress, så kommer du att få en länk för att skapa ett nytt lösenord via din Epost.